Windenergie

Fortis Wind Energy: Great in Small Turbines

Private toepassing

Wat denkt u ervan zelf je groene energie op te wekken?

Een moderne woning zonder electriciteit is bijna ondenkbaar. Maar waar komt onze electriciteit vandaan? Doorgaans komt deze van nucleaire energie dat afval nalaat aan onze komende generaties, en olie dat ons doet afhangen van onstabiele politieke en economische landen.

Windenergie is daarom de manier om het heft in eigen handen te nemen. Op deze manier kan u uw eigen duurzame energie genereren en bent u niet meer afhankelijk van de onzekere omstandigheden op de energiemarkt.

Naast ons ruim aanbod in alternatieve energie oplossingen, is windenergie de low-cost oplossing. U kunt voordeel halen uit bijna elke locatie in België. Zoals voor zonnepanelen, de zon voor niets opgaat, is België een uitgelezen plek waar de wind voor niets waait!

Bedrijfstoepassing

Bent u op zoek naar een geraffineerde manier om aan uw klanten te tonen dat u begaan bent met het milieu? Misschien bent u de continue onzekerheid op de energiemarkt moe? Of wilt u simpelweg voldoen aan energie efficiënte regulaties op een zo kost effectieve manier?

Het plaatsen van een kleine windturbine brengt u vast en zeker in een positief daglicht, zoals veel van onze klanten reeds hebben ervaren. Een referentie in ons klantenbestand installeerde één van onze turbines en zag zo zijn omzet in datzelfde jaar stijgen met 20% omdat de klanten nu een afspraak maakten bij de "windmolen"! Natuurlijk kunnen we u deze effecten niet garanderen, maar wat we wel kunnen aanbieden zijn zeer kwalitatieve turbines met een scherpe prijs/prestatie ratio.

Speciale toepassingen

Onze standaard modellen in ons assortiment windturbines zijn on-demand leverbaar.

Maar wat als u nu eens iets anders wil? Het opwekken van electriciteit voor een waterpomp in de Sahara? Een Antarctische expeditie voorzien van energie? Het opladen van batterijen in de jungle met één van onze standaard windturbines? Of het voorzien van een GSM mast van de nodige stroom in zeer onherbergzame gebieden?

We staan werkelijk open voor elk project. Samen met onze partner gaan we de uitdaging naar iets "anders" graag aan!

Downloads