Skip to content

Technologische toepassingen verhogen ons comfort, ondersteunen onze levensstijl en zorgen ervoor dat we onze kostbare tijd efficiënter kunnen gebruiken.

Onze experten maken de vertaling tussen uw wensen en de elektrotechnische installaties die ze mogelijk maken.

Elektriciteit en verlichting

De hardware die de elektrische bekabeling voedt, wordt slimmer. Maar we blijven graag een stapje voor. Door de link te maken naar een slim platform en het internet of things bijvoorbeeld ... tot de lamp brandt. Letterlijk en figuurlijk.

Domotica en automatisering

De automatisatie van uw gebouwtechnieken maken uw woning en bedrijfsgebouw comfortabel, efficiënt en veilig. Domotica houdt echter ook uw energieverbruik onder controle. En dat zorgt dan weer voor een lagere energiefactuur en een kleinere milieu-impact.

Audio, video en multimedia

Audio, video en multimedia toepassingen bieden ons een venster op de wereld. Innovatieve technologie maakt er een 360-graden beleving van, in optimale kwaliteit.

Parlo-videofonie

Meer veiligheid en meer controle. Door onze parlo-videofonie toepassingen ziet u, waar u ook bent, via uw smartphone of tablet, wie er aan de deur staat. U bepaalt wie u binnenlaat of met wie u liever later een afspraak maakt.

Data- en telecomnetwerken

Slimme data- en telecomnetwerken verbinden ons met de buitenwereld. Met de mensen, de bedrijven en de dingen die we nodig hebben om te leven, te werken te ontspannen en ons leven rijker en boeiender te maken.

Bordenbouw

Onze bordenbouwers ontwerpen, plaatsen en testen de stuur- en schakelborden voor al uw elektronische systemen. Volledige op maat. Het is het vakmanschap dat u amper ziet, wetenschap in een kast, de kunst achter uw muur.

Eén aanspreekpunt

Van studie tot  installatie en onderhoud, wij hebben alle experts in huis zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. U bent in goede handen bij ons.

Onze partners

KNX
Siedle
Bega
Bluesound
Flos
GIRA
Hager
Basalte
Rittal
1