Skip to content

We zijn zo sterk als onze mensen

Technologie en techniek is waardeloos zonder mensen die er alle finesses van kennen. We zijn dus steeds op zoek naar competente en ervaren medewerkers die dankzij hun enthousiasme het verschil kunnen maken. 

We investeren daarom voortdurend in het aantrekken van nieuwe medewerkers en in de opleiding van onze medewerkers. Zo houden we de vinger aan de pols van nieuwe technologieën en best practices in al onze activiteiten.

 

Engineering

Onze ingenieurs zijn onze projectleiders. Ze tekenen de krijtlijnen uit voor het creatieve proces en vertalen de creativiteit naar de uitvoering op de werf. De performantie en de energie-efficiëntie van de systemen is hun corebusiness en de rode draad in hun activiteiten.

Creativiteit

Onze ontwerpers werken constant samen met architecten en studiebureaus om voor uw project de beste oplossing te vinden. Ze gaan na op welke manier en met welk materiaal we het gewenste serviceniveau kunnen bereiken.  

Techniek

Onze techniekers staan in voor de installatie, de testing en het onderhoud van uw gebouwentechnieken. Zij komen persoonlijk ter plaatse voor uw interventies bij defecten of storingen.

Vacatures

Geen vacature gevonden dat aansluit bij je profiel?

Geen zorgen, we zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Aarzel niet langer en solliciteer voor jouw gedroomde rol. Wie weet word jij ons nieuwe collega.

Contacteer ons
1