Skip to content

Meer dan 80% van onze tijd brengen we binnen door. Dus spreekt het voor zich dat aandacht voor het binnenklimaat prioritair is. De technologie stopt niet voor de badkamer van uw woning of sanitaire ruimtes in uw bedrijf. Daarom hoeft u ook voor loodgieterij en de installatie van uw sanitaire toestellen niet uit te kijken naar een andere partner.

Onze experten zoeken de beste oplossing voor een gezond en duurzaam klimaat in uw woning of bedrijfsgebouw: opwarmen, afkoelen, ontvochtigen of een vochtiger omgeving creëren; alles kan. 

Heating

Wij kennen iets van verwarming (heating) door de jaren heen. Indien u op zoekt bent naar een efficiënt en duurzaam systeem om uw woning of bedrijfsgebouw te verwarmen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Verwarmingsinstallaties zijn er in verschillende vormen, en de juiste keuze maken voor uw situatie is hoe dan ook een must om er het beste uit te halen. Wij calculeren en adviseren op maat de juiste installatie voor u. 

Ventilatie

Ventilatie is onmisbaar voor een gezond leefklimaat in uw woning of bedrijfsgebouw. Een ventilatiesysteem zorgt voor de aanvoer van gezonde lucht en voert de vervuilde lucht af. De installatie van een ventilatiesysteem is veel meer dan zomaar een bakje installeren. Het is een complexe klus die je het best overlaat aan een expert met kennis van zaken.

Klimaatbeheersing en waterverzorging. Anders gedaan.

Airconditioning

Een aangenaam en gezond binnenklimaat het hele jaar door wordt steeds belangrijker waardoor airconditioning niet meer weg te denken is. Uiteraard zijn er diverse soorten en maten airconditioning, van single-split sets en multi-split units tot mobiele airco's. Wij adviseren u graag in het vinden van de juiste oplossing voor iedere ruimte en regelen voor u het gewenste klimaat.

Sanitair

De technologie stopt niet voor de badkamer van uw woning of sanitaire ruimte in uw bedrijf. Daarom hoeft u ook voor loodgieterij en de installatie van uw sanitaire toestellen niet uit te kijken naar een andere partner. Van waterleidingen, installatie van sanitaire voorzieningen, water- en warmteboiler, toilet, douche tot bad kan u bij ons terecht.

Eén aanspreekpunt

Van studie tot  installatie en onderhoud, wij hebben alle experts in huis zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. U bent in goede handen bij ons.

Onze partners

Grohe
Viesmann
Daikin
Geberit
Honeywell
Fujitsu
1