Skip to content

De transitie van traditionele ‘eindige’ energiebronnen naar nieuwe, duurzame vormen van energie is volop bezig. Het is een noodzakelijke evolutie, waar niet alleen het milieu en onze manier van samenleven bij gebaat is, maar ook uw portemonnee. 

 

De oplossingen die we voorstellen en de gebouwtechnieken die we toepassen ondergaan telkens de duurzaamheidstoets. We hebben bovendien de ambitie om de systemen die we installeren optimaal te onderhouden zodat ze, tijdens hun volledige levensduur, optimaal blijven functioneren en renderen.

Zonnepanelen

De terugdraaiende teller maakt plaats voor de digitale meter. Maar ook dan blijven zonnepanelen een interessante investering, ook al zal de terugverdientijd iets langer zijn. Vanaf 2021 zijn zonnepanelen het meest voordelig voor wie meteen zoveel mogelijk de energie kan verbruiken die men opwekt, of voor wie ze kan opslaan en effectief kan beheren. Aan de hand van uw energiefactuur adviseren wij u naar de beste oplossing. 

Batterijen

Bewaar de energie van zonnepanelen op een thuisbatterij. Als u overdag buitenshuis werkt, zoals de meeste mensen, dan gebruikt u uw zonne-energie eigenlijk niet optimaal. Overdag produceren uw zonnepanelen veel energie, maar het is vooral ’s ochtends en ’s avonds dat u elektriciteit verbruikt. Daardoor moet u nog behoorlijk wat elektriciteit van het net halen. En daarvoor betaalt u. Wij kunnen samen met u naar de beste oplossing kijken gebaseerd op uw energieverbruiks profiel.

 

Duurzaam betekent ook voor ons efficiënt en kostenbewust.

Laadpalen

Met de opmars van de elektrische wagen (EV), is er uiteraard ook een groeiende vraag naar laadpalen. Iedere (toekomstige) eigenaar van een EV wil dan ook de mogelijkheid zijn wagen thuis of op het werk te kunnen opladen. Gratis rijden? We adviseren graag hoe u met behulp van zonnepanelen, batterijen en/of een energiemanagement oplossing niet alleen milieuvriendelijker kan leven, maar ook nog eens helemaal gratis kan rijden.

Energiemanagement (EMS)

Word baas over je eigen energie en verminder je voetafdruk en energierekening door energieverspilling te elimineren. Er zijn veel oplossingen voor het energiebeheer van individuele of commerciële energieverbruikers. Aan de hand van een Energiemanagement Systeem (EMS) krijg je volledig inzicht en controle over je elektriciteit, warmte en elektromobiliteit. Wij leveren een complete energiemanagement oplossing inclusief sensoren, software, analyses en advies om uw energieverbruik te verlagen.

Eén aanspreekpunt

Van studie tot  installatie en onderhoud, wij hebben alle experts in huis zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. U bent in goede handen bij ons.

Onze partners

Hager
SMA
Solarwatt
Smappee
Tesla Energy
Enphase
1