Skip to content

Comfortabel leven en efficiënt werken veronderstelt dat u zich veilig voelt. 

Om de veiligheid van uw geliefden, uw personeel, en uw bezittingen te kunnen waarborgen, werken onze experten oplossingen uit op maat van uw gebouw.


Alarmsystemen

Er bestaan tal van mogelijkheden om uw gebouw te beveiligen, van traditionele, bekabelde alarmsystemen tot beveiligde webtoepassingen die u via uw smartphone of pc bedient. Op basis van een risicoanalyse werken wij een volledig beveiligingsconcept uit, leveren en plaatsen wij de beste oplossing, doen we een jaarlijks onderhoud en koppelen we uw systeem aan een door de overheid erkende meldkamer.

Camerabewaking

Van een simpele camera met opname tot geavanceerde systemen met slimme zoekfuncties, analyse en artificiële intelligentie. Wij zorgen ervoor dat u altijd een oogje in het zeil kan houden. Camerabewaking is niet alleen nuttig tijdens inbraken (opname van activiteiten als aanvullend bewijs), maar heeft tevens een preventieve functie (mensen afschrikken). Wij adviseren u over technische aspecten, informeren u over de wettelijke bepalingen, zorgen voor een perfecte installatie en een feilloos werkend systeem.

Altijd een oogje in het zeil.

Toegangscontrole

We weten hoe belangrijk vertrouwen in mensen is met wie u elke dag werkt. En ook thuis levert een intelligent toegangscontrolesysteem zekerheid en efficiëntie. Wij werken een controlesysteem uit dat u moeiteloos kan beheren met code, badge of vingerafdruk. Op die manier wordt sleutelbeheer een makkie en hoeft u zich niet meer af te vragen of alle deuren wel veilig op slot zijn. Alleen wie uw vertrouwen waard is, geeft u toegang, en alleen zo lang dat nodig is.

Brandbeveiliging

Bij brand is tijd van uitermate belang. Een vakkundig geplaatst automatisch brandalarm waarschuwt uw medebewoners, gasten of collega’s. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat u zichzelf en anderen bij een brand snel in veiligheid kan brengen en de materiële schade kan beperken. Wij lichten toe welk systeem het best aansluit bij uw woning, bedrijfssituatie en activiteiten en zorgen voor een efficiënte installatie.

Eén aanspreekpunt

Van studie tot  installatie en onderhoud, wij hebben alle experts in huis zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. U bent in goede handen bij ons.

Onze partners

Texecom
Biostar
GPS
IDIS
Paxton
Inim
1