Skip to content

Onze software experten zorgen ervoor dat alle technieken netjes samenwerken en dat u ze kan bedienen via hetzelfde gebruiksvriendelijke domotica-platform of gebouwbeheersysteem. Dit is het sluitstuk waarmee uw woning of bedrijf verandert in een ‘smart’ building.


1 + 1 = meer dan twee.

Wij geloven dat het geheel meer is dan de som van de delen. Hier focussen we op een volwaardige systeem integratie en configuratie voor een ultieme technologische beleving.

Mensen brengen meer dan 80 procent van hun tijd binnen een gebouw door. Een integrale benadering van de automatisering van gebouwen met systemen is daarom primordiaal. De gezondheid, veiligheid en optimale levens- en werkkwaliteit van de mens in combinatie met energiezuinigheid en duurzaamheid van het gebouw spelen hier een belangrijke rol. 

Onze gecertificeerde-programmeurs zorgen ervoor dat alle technologieën netjes samenwerken en dat u ze kan instellen en bedienen via een domotica-platform of gebouwbeheersysteem.

Dit is het sluitstuk waarmee uw gebouw verandert in een ‘smart’ building.

Eén aanspreekpunt

Van studie tot  installatie en onderhoud, wij hebben alle experts in huis zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. U bent in goede handen bij ons. 

Onze partners

Qbus
KNX
Apple
Zigbee
Zwave
Google
1