Skip to content

Comfortabeler leven, intelligenter werken.

Sinds 1986 is Vermeulen toegewijd aan het verbeteren van de levenskwaliteit en werkefficiëntie van de mens. Wij doen dit door ons te focussen op het creëren en realiseren van totaaloplossingen in building technologies.  

Succes voor ons betekent dat we de juiste technologieën aansluiten en afstemmen op de behoeften en noden van onze klanten. De mens is en blijft altijd centraal staan in ons verhaal.

Wouter Vermeulen, Zaakvoerder

Een multidisciplinaire strategie

 

Onze ervaring heeft ons getoond dat we door onze multidisciplinaire focus en aanpak niet alleen sneller kunnen inspelen op nieuwe technologische ontwikkelingen in de markt, maar tevens beter en sterker gepositioneerd staan op zowel creatief als technisch vlak.

 

Onze cultuur en waarden

 

Onze bedrijfscultuur zit verankerd in kernwaarden die we samen met onze mensen hebben gevormd vanaf het allereerste begin – creatie, innovatie en impact weerspiegelen waar we als bedrijf voor staan, hoe we ons gedragen, en hoe we dagelijks werken. Deze cultuur is essentieel naar het succesvol uitvoeren van onze missie.

 

De organisatie achter ons verhaal

 

Bij onze visie hoort een andere inrichting van organisatie en stijl van leidinggeven. Eén, waar ondernemingsgeest tonen en zich medeverantwoordelijk voelen centraal staat in alles wat we doen. Een cultuur van openheid en collaboratie tussen medewerkers en management.

1