Skip to content

Safti

Safti is al meer dan 40 jaar een echt familiebedrijf. Steeds groeide het bedrijf door, werd er uitgebreid en zo ontstond uiteindelijk de grootste doe-het-zelfzaak van Oost-Vlaanderen. Naast een upgrade van de elektrische installatie heeft Vermeulen zich gefocust op een systeemintegratie met duurzame technieken dat toekomstbestendig is. Daarnaast kwam ook de vraag om de beveiliging (cctv) te herbekijken en een completere beveiligingsoplossing aan te bieden. 

Sector
  • Commercieel
Disciplines
  • Elektrotechniek
  • Beveiliging
  • Systeem Integratie

Vermeulen speelde een belangrijke rol in de uitwerking van een betere klantbeleving naar aanleiding van onze winkeluitbreiding. De keuze van producten gecombineerd met de kwaliteit, service en nazorg achteraf was onberispelijk.

Barbara Braeckman, Zaakvoerdster

Een betere klantbeleving

De grootste DHZ-zaak van Oost-Vlaanderen

Safti is al meer dan 40 jaar een echt familiebedrijf. Steeds groeide het bedrijf door, werd er uitgebreid en zo ontstond uiteindelijk de grootste doe-het-zelfzaak van Oost-Vlaanderen. Met ruim 50.000 actieve referenties aan kwalitatieve merkartikelen vindt zowel de professional als de ambitieuze doe-het-zelver bij Safti alles terug.

Sinds 2010 staan de kleindochter van de oprichter, Barbara Braeckman, en haar man Tom aan het roer van dit bedrijf. Verjonging van directie betekende voor Safti ook de start van vernieuwingen. De tijd was aangebroken voor een upgrade van de volledige elektrische installatie; verbetering van het netwerk, het elektrische systeem en de camerabeveiliging (cctv).

Een klantgerichte systeem integrator

Bekend vanuit eerdere samenwerkingen met de familie Braeckman werd Vermeulen ingeschakeld, een installateur en professioneel systeem integrator van gebouwtechnieken. Als aanbieder van totaaloplossingen is Vermeulen de perfecte installateur om de upgrades bij Safti uit te voeren. Vanuit de klantgerichte werkwijze wordt advies gegeven over de werkzaamheden en gekozen voor het leveren van uitstekende kwaliteit.

De uitdaging

In de jaren dat Safti uitgroeide tot het bedrijf dat het nu is, is er heel wat bijgebouwd en verandert. Met de nieuwe oprichters aan het roer werd de beslissing genomen om te focussen op een betere klantbeleving in de winkeluitbreiding zonder tijdens de werken de winkel te moeten sluiten. Naast een upgrade van de elektrische installatie heeft Vermeulen zich gefocust op een systeemintegratie met duurzame technieken dat toekomstbestendig is. Daarnaast kwam ook de vraag om de beveiliging (cctv) te herbekijken en een completere beveiligingsoplossing aan te bieden. 

De oplossing

Het advies van Vermeulen om te kiezen voor kwaliteit is door Safti opgevolgd. In de vooropgestelde tijd heeft Vermeulen de aanpassingen en upgrades uitgevoerd en zijn de volgende producten-technologieën geinstalleerd:

  • IDIS (camerabewaking)
  • Deba (hoogspanning)
  • Hager (verdeelbord)
  • Gigamedia (netwerk bekabeling)
  • Conson (domotica)
  • Philips (verlichting)
1